Csatlakozz a Slack chatre
Szalai Barna / 3 éve

Laracon Online

Laracon Online kép

Idén júliusban lesz a Laracon US konferencia, auguszusban pedig az európai rendezvény, a Laracon EU. Ezek a konferenciák pár száz főt tudnak fogadni, de mi van azokkal, akik szeretnének elmenni de már nincs jegy, vagy nem tudnak, sem a távolság miatt, sem anyagi okokból részt venni a rendezvényen.

Ian Landsman, Taylor Otwell korábbi munkaadója, kollegája egy már korábbi ötlet alapján elindította nemrég a laracon.net oldalt, ahol online módon tekinthető meg live-stream -ben számos előadás, Laravel és egyéb témákban. Az early bird jegyár 10$, a normál ár 20$, ami ha belegondolunk nagyon kedvező a több száz dolláros hagyomásony Laravel konferencia árához képest. Ha esetleg nem tudnánk végig a monitor előtt lenni, akkor később felvételről is megtekinthetőek az elhangzott előadások. Sőt, akár valahol többen is összejöhetünk és társaságban tekinthetjük meg pl. projectorral kivetítve a videokat. 

Az előadások 2017. március 8-án lesznek, magyar idő szerint délután 14:00-től egészen éjfélig tartanak. Az előadás alatt a résztvevők egy Slack csatornán tudnak egymással beszélgetni, egyfajta matchmaking-et folytatni.

Regisztrálni itt lehet!

Laracon Online

 

 Vissza a hírekhez